top of page
onze aanpak in maatwerk

ONS 4-STAPPEN PLAN VOOR UW STALEN PROJECT OP MAAT

Kwaliteit die veel verder gaat dan het eindresultaat!

U wenst een op maat gemaakt stalen project? Hiervoor kan u steeds via mail een vrijblijvende prijsofferte aanvragen. Toch raden wij u ook aan om even tijd uit te trekken om een bezoek aan onze gezellige showroom te brengen. Graag bespreken we samen met u uw plannen, aanpak, timing, mogelijkheden, enz. Wij stellen uw offerte samen die volledig aansluit op uw specifieke wensen.

1

STAP 1: Uw idee krijgt vorm

2

Bent u overtuigd van onze visie en manier van werken? Dan plannen we een afspraak in en komen wij graag bij u langs voor de definitieve opmeting en bespreking van de laatste details. Voor ons is het van groot belang ruim voldoende aandacht te besteden aan deze fase.

STAP 2: Opmeting & bespreking bij u ter plaatse

Smeedwerken Nauwelaers

Na het uittekenen van uw project bespreken wij samen met onze vakmensen de nodige details alvorens deze in productie gaat. Onze vakmensen gaan aan de slag en werken met de fijnste profielen en kwalitatiefste afwerkingsmaterialen. Bij grotere projecten nodigen wij u graag nog eens uit om uw project te komen bekijken alvorens deze in eindproductie gaat. Wij nemen tijdig telefonisch contact met u op om te plannen wanneer uw project door onze vakmensen wordt geplaatst.

3

STAP 3: In atelier

4

Op het afgesproken tijdsstip komen onze bekwame vakmensen de nodige werken uitvoeren. Wij streven ernaar om onze werken zo aangenaam, vlot en geordend mogelijk tot stand te brengen en uw omgeving netjes te verlaten zoals wij het bij aankomst hebben aangetroffen. Ook na de opgeleverde werken blijven wij beschikbaar.

STAP 4: Oplevering

Atelier Smeedwerken Nauwelaers

ZET DE EERSTE STAP NAAR PERFECT MAATWERK IN AL UW METAALWERKEN. CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO OF MAAK METEEN EEN AFSPRAAK!

bottom of page