top of page
4 Stalen scheidingswand Smeedwerken Nauwelaers.jpg

STALEN BINNENDEUREN, STALEN DOUCHEDEUREN EN -WANDEN EN STALEN RAAMKOZIJNEN

Haal de beste stalen binnendeuren in huis

Kies uit ons ruime assortiment stalen magneetdeuren, pivoterende deuren op vloerveer, scharnierdeuren met kruk en schuifdeuren (soft open & close)…  Al onze stalen binnendeuren zijn voorzien van gelaagd glas en worden afgewerkt met onderhoudsvrije rubberstopverf.

De perfecte overgang

De glasvakken in combinatie met de slanke stalen profielen in een RAL-kleur naar wens geven uw woning een strakke authentieke uitstraling met cachet. Ons maatwerk wordt dan ook met de fijnste profielen voorzien waardoor nauwkeurig en de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd zijn, dit volledig naar wens van de klant.

Douchedeur in staal Smeedwerken Nauwelaers
Stalen wand met deur Smeedwerken Nauwelaers

Een blik op deuren die mogelijkheden openen

Die wens kunnen we trouwens ook doortrekken naar de glaskeuze. We bieden een breed scala aan beglazingsoplossingen die maatwerk mogelijk maken. Zo beschikken we over een waaier aan glasstructuren, van helder gelaagd glas tot gelaagd glas met matte film, van kathedraalglas tot figuurglas.

Bekijk hier enkele van onze realisaties
Stalen deuren
Atelier Smeedwerken Nauwelaers

PASSIE, VAKMANSCHAP EN INNOVATIE ZIJN STANDAARD INBEGREPEN IN ONZE STALEN BINNENDEUREN. CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO OF MAAK METEEN EEN AFSPRAAK!

bottom of page